Early Bird aanbieding!

Perfecte Double Wedding Ringen Maken 

met de malletjesvan Marti Michell


Online training voor quilters die de makkelijkste manier willen leren om perfecte Double Wedding Ringen te maken.


Ontdek hoe je het Double Wedding Ring blok eenvoudig, snel en precies snijdt en naait. Hoe je de ronde naden zonder problemen naait en prachtige Double Wedding Ring quilts maakt. Met de Double Wedding Ring malletjes van Marti Michell

 Early Bird aanbieding: 60% korting tot 28 mei 2024 17:00 u. Klik hier voor prijzen en aanmelden. 
Let op: Deze prijs komt nooit meer terug!

Als je je aanmeldt tot 28 mei 2024 17:00 u. krijg je een enorme korting van 60%. Waarom zoveel korting? Omdat deze training bijna klaar is.  Deze aanbieding is eenmalig: hij komt nooit meer terug.

► Je krijgt iedere week toegang tot een module van de training: een of meer video's plus de inhoud van de video's in tekst met foto's.

► Na 12 weken heb je alle modules van de hele training

Maak ontspannen en vol zelfvertrouwen prachtige Double Wedding Ringen

Altijd al eens een Double Wedding Ring quilt willen maken? Maar tot nu toe nog steeds uitgesteld? Met deze training kun je er met vertrouwen aan beginnen, want je weet dat het resultaat prachtig gaat worden.

 • ontdek hoe slim de Double Wedding Ring malletjes van Marti Michell zijn
 • door hun bewerkte hoekjes passen alle stukjes van de Double Wedding Ringen precies aan elkaar, je hoeft niet te gokken hoe je moet naaien
 • bespaar tijd door slim te snijden
 • ontdek hoe je makkelijk ronde naden naait en alle varianten van de Double Wedding Ringen maakt
 • en hoe je Double Wedding Ringen op de slimste manier in elkaar zet
 • ontdek hoe veelzijdig de Double Wedding Ring is - het blijft niet bij 1 quilt
 • kom in contact met andere quilters en deel je ervaringen, stel vragen en raak geïnspireerd
 • ontvang iedere week een nieuwe module: 12 modules in totaal
"Wat ik persoonlijk fijn vind aan jouw online video’s, is dat je er door het beeld, een andere dimensie bij krijgt. Voor iemand die heel visueel ingesteld is, superhandig, je ziet wat er gedaan wordt, in plaats van in tekst of gesproken woord de weg kwijt te raken."

Jeanne Vijlbrief, Portugal

Over de trainingen Perfect Patchwork Snijden met slimme malletjes en Perfect Patchwork Naaien met slimme malletjes:

"De training is heel prettig om te doen. Je moet gewoon de drempel over stappen om je aan te melden. Het levert je heel veel op."

Astrid Bijl - van Maanen, Lelystad

"Als je iets goed wilt leren, dan ga je naar Agnes. Je krijgt een uitleg die iedereen begrijpt, heel duidelijk en niet saai."

Anny de Leeuw, Rilland

Over de trainingen Perfect Patchwork Snijden met slimme malletjes en Perfect Patchwork Naaien met slimme malletjes:

"Ik ben best wel kritisch als ik naar een cursus ga, maar dit was zo veelomvattend en zo duidelijk. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken dat het zo goed zou zijn."

Marijke Hendriks, Driel

Lieve quilter,


Denk je al een tijd na over het maken van een Double Wedding Ring quilt? Of staat hij nog maar kort op je bucket list? Misschien zie je er toch een beetje tegenop: best wel een complex blok, met al die stukjes, en die ronde naden. Zeker, het is niet het blok om als beginnende quilter mee te starten. Enige ervaring in patchwork is wel handig. Maar met het juiste gereedschap is het heel goed te doen.


Je wilt de Double Wedding Ring (of DWR zoals je vaak afgekort ziet) natuurlijk wel makkelijk kunnen maken. Geen gedoe met papieren patronen. Direct de stukjes stof op maat snijden. 


Daarvoor zijn er verschillende perspex malletjes beschikbaar. Maar ze zijn niet allemaal even handig in gebruik. Vaak moet je precies weten hoe je de stukjes op elkaar moet leggen om te naaien. Hoe ver de puntjes moeten uitsteken, om een goed resultaat te krijgen. Niets zo frustrerend als je ziet dat de stukken die je net met een ronde naad aan elkaar hebt genaaid, niet precies passen. Uithalen is tijdrovend, en geeft je waarschijnlijk een uitgerekte ronde rand van de stof. Laten zitten dan maar? En hopen dat je het met strijken wel goed krijgt? Geen ontspannen manier van patchwork maken.


Als je al bekend bent met de malletjes en linialen van Marti Michell, dan weet je dat de bewerkte hoekjes van haar tools ervoor zorgen dat je stukjes altijd precies passen. Niet gokken hoe je ze moet neerleggen om ze aan elkaar te naaien. De randen van de stukjes passen precies. En omdat alle malletjes en linialen rondom een kwart inch naadtoeslag hebben, hoef je alleen maar een kwart inch van de rand van de stof te naaien, en alles past zonder moeite precies in elkaar.


Ook in de set malletjes voor de Double Wedding Ring van Marti Michell maken kleine hoekjes het verschil. Zo passen die ronde vormen netjes in elkaar. En zie je de Double Wedding Ringen stap voor stap onder je handen groeien.

specialist in patchwork met templates

Een nerd en een quilter

Mijn eerste baan na mijn studie Engels, midden jaren 80 van de vorige eeuw, was als onderzoeker op het onderzoekslaboratorium van Philips: het NatLab. We bouwden een computersysteem om te vertalen tussen Nederlands, Engels en Spaans. De sfeer in dat laboratorium was nogal nerdy. Met 4 vrouwen in ons projectteam vielen we in dat laboratorium behoorlijk op. Er werkten verder eigenlijk alleen maar mannen.

 

De standaard outfit van de mannen was een ribbroek, overhemd en spencer, liefst veelkleurig. Tussen de middag een rondje rond de vijver rechtsom lopen in plaats van linksom was al stevig out of the box springen.


Toen ik de lange reistijd tussen huis en werk wel zat was (3,5 uur per dag), ging ik in Utrecht werken als beleidsmedewerker: veel lezen, vergaderen en schrijven. Leuk werk en een iets minder nerdy omgeving. Maar ik kon mijn kleine dochter maar moeilijk uitleggen wat ik nou eigenlijk de hele dag op dat kantoor deed.


Misschien was dat wel de reden dat ik zin had om een nieuwe handwerktechniek te proberen. Weer eens iets met mijn handen maken. Wat ik omhoog kan houden en kan zeggen: dat heb ik gemaakt. Als kind van de jaren 70  had ik al van alles gedaan, spinnen, weven, breien, haken, macrameeën, kleding maken. Maar patchwork stond ook al lang op mijn bucket list. Dus werd het tijd om eraan te beginnen, en schreef ik mij, samen met mijn moeder, in 1991 in voor een basiscursus patchwork. En toen?

Daar zat ik dan, 

op de zolder van een superoud pandje in het centrum van Utrecht. Met nog 7 andere vrouwen, bij een basiscursus patchwork en quilten. En het had iets magischeen stapel lapjes in stukjes knippen en te transformeren tot iets totaal nieuws.


Het moest allemaal nog wel op de 'ouderwetse' manier: patroondelen knippen uit schuurpapier, op de stof aftekenen, uitknippen, en met de hand weer aan elkaar naaien. En er moest natuurlijk een grote quiltdeken worden gemaakt. Geen wonder dat ik hem pas na ruim 15 jaar helemaal af maakte.  


Intussen volgde ik workshops in snellere methodes. Stof snijden met een rolmes, langs een perspex liniaal en naaien op de naaimachine. De workshop waarin ik leerde vier zgn. log cabin blokken tegelijk te maken door een lange strook te naaien aan vierkantjes, en ze dan weer van elkaar af te snijden, leverde steeds schevere blokken op, en bovendien verschillend van maat. Niet snel, want twee keer snijden, en vooral niet precies.


Ooit kocht ik een boek en een bijbehorende liniaal om het square-in-a-square blok snel en makkelijk te maken. Maar toen ik las hoe het werkte, heb ik het nooit gebruikt. Eerst moest je brede stroken rondom een vierkant naaien, en daarna met die speciale liniaal aan alle hoeken een behoorlijk groot stuk eraf snijden. Het levert misschien precieze blokjes op, maar ook extra snijwerk. Bovendien blijf je zitten met een stapel onbruikbare afsnijdsels. En misschien wel het allerergste: de buitenranden van het blok zijn allemaal schuin van draad. Dus rekken ze enorm. Probeer ze dan maar eens netjes aan elkaar te naaien. Hoezo snel en gemakkelijk?


Al deze methodes werkten met alleen simpele vormen: rechte stroken, vierkanten en driehoeken. En als ik nou eens andere vormen wilde gebruiken? Ik zag al voor me dat ik veroordeeld zou blijven tot het met de hand aftekenen van vormen op stof met behulp van kartonnen of plastic malletjes. En dat het altijd vele jaren zou kosten om een quiltproject af te maken.

Waarom ik altijd met Marti's malletjes en linialen werk

Jaren geleden had ik de gelegenheid  om een workshop te volgen bij Marti Michell. Ik had al wel van haar gehoord, ze is tenslotte een bekende Amerikaanse quiltgoeroe, al sinds de jaren 70 van de vorige eeuw. In 2021 werd ze opgenomen in de Quilters Hall of Fame. Zij produceert malletjes van dezelfde dikte (3 mm) en hetzelfde materiaal als quiltlinialen. In alle maten en vormen, waarmee je de stukjes voor patchwork precies op maat snijdt. Geen onhandig rekenwerk, de ¼ inch naadtoeslag zit er al in verwerkt. Het leek me een mooie methode, maar ik kon niet voor me zien hoe het werkte.


Want zo’n malletje, dacht ik, dat leg je op de stof, en dan snijd je er met je rolmes langs. Aan iedere kant moet je dan natuurlijk een klein stukje verder snijden dan het eind van het malletje. Probeer maar eens met zo’n pizzames om precies op een bepaald punt te stoppen. En als je dan het volgende stukje stof gaan snijden, zit je, als je niet uitkijkt, met een onverwacht sneetje in je patchwork stukje, en kun je het weggooien. Dan het malletje maar een eindje verderop leggen, en krijg je dus een gatenkaas. Een lapje met stukjes eruit gesneden, en de rest kun je niet meer gebruiken. Niet een erg snelle methode, leek me, en ook bepaald geen zuinige.


Dus die workshop was een uitkomst. Ik wilde nu weleens weten hoe je kon voorkomen dat je mooie, dure stof een gatenkaas werd. Wat Marti toen liet zien, veranderde mijn patchwork leven in een keer. Het kwartje viel, hoe eenvoudig kan het zijn? Waarom had ik dat zelf niet bedacht? En daarna leerde ik nog veel meer slimme trucs om haar malletjes en linialen handig te gebruiken. 


De malletjes (Engelse term: templates) hebben een vaste vorm en maat, waardoor je daaraan vastzit. Dat lijkt misschien beperkend, maar met een klein aantal bij elkaar passende malletjes kun je eindeloos veel patchwork patronen maken, in allerlei maten. En doordat alle malletjes van Marti slim gevormde hoekjes hebben, passen je stukjes stof ineens precies aan elkaar. Je snijdt alle stukjes stof voor je project altijd exact en sneller dan je ooit voor mogelijk hield. En zonder rekenwerk.


Toen ik eenmaal met Marti’s spullen gewerkt had, heb ik nooit meer iets anders gebruikt. En de vele quilters die ik geleerd heb om met deze supertools om te gaan, ook niet.

Denk je dat stof snijden voor patchwork moeilijk is?

 • Ontdek hoe het snijden van patchwork stukjes met Marti Michells malletjes supersnel en gemakkelijk gaat, zowel rechts- als linkshandig.
 • Niet rekenen om de maat van je stukjes te bepalen: de malletjes zijn precies op maat, inclusief een kwart inch naadtoeslag
 • Nooit meer gokken hoe stukjes aan elkaar genaaid moeten worden, omdat ze door de slim gevormde hoekjes perfect op elkaar passen.
 • Ontdek hoeveel tijd je bespaart, niet alleen bij het snijden, maar ook bij het naaien.
 • Ontdek hoe je met deze malletjes in no time alle stukjes voor je project hebt gesneden.
 • Leer veilig snijden en je vingers heel te houden.
 • Ontdek hoe je ronde vormen precies snijdt.
 • Word lid van een community met andere deelnemers aan de training, waar je elkaar kunt ontmoeten,  vragen kunt stellen en je resultaten kunt laten zien.
 • Leer van Agnes Mijnhout, de Marti-expert van Nederland, die al ruim 15 jaar veel Marti fans heeft getraind.

Wat vinden quilters van de trainingen?

Deze training is nog niet af. De eerste 8 modules zijn gereed, de 4 bonusmodules worden de komende weken gemaakt. De eerste groep TRYOUT deelnemers is sinds eind januari met de training aan de slag. De ervaringen die de deelnemers met me delen zijn hetzelfde als met eerdere trainingen: ze vinden de uitleg heel duidelijk en uitgebreid en ze maken prachtige Double Wedding Ringen. Als de training helemaal klaar is, zal ik hun verhalen hier delen. 
Hieronder vind je reacties van quilters die mijn trainingen Perfect Patchwork Snijden met slimme malletjes en Perfect Naaien met slimme malletjes volgden.

Ik kwam op een gegeven moment een filmpje tegen van Agnes met de werking van de gele nine patch liniaal van Marti. En toen dacht ik meteen: als je voor uitleg ergens terecht wilt, dan moet je daar zijn. Als ik dat liniaaltje pak, dan denk ik, wat moet ik daar mee? Ik weet dat het handig is, maar hoe gebruik ik het? En Agnes begint gewoon bij het begin, en legt stap-voor-stap uit hoe je een nine patch in elkaar zet, en dan snap je hoe het werkt. Ik had snel door dat Agnes zo werkte, haar perfectionisme sprak me aan.


En toen ik in haar nieuwsbrief las over de trainingen dacht ik, die malletjes heb ik ook nog ergens liggen, maar ik doe er niets mee. Ik geniet van quilten en ik wil wat sneller tops kunnen maken, op de naaimachine. Ik heb online filmpjes bekeken, maar niet iedereen is even precies. En ik wil het heel precies uitgelegd hebben. Ik vond het wel een beetje duur, dus ik heb er wel even over geaarzeld. Maar toen gedacht, nee, dit is de manier om hiermee goed kennis te maken. En ik heb er geen seconde spijt van gehad, het is de prijs zonder meer waard. Het was ook een stok achter de deur: ik heb me er nu voor ingeschreven, dan moet ik er ook wat mee gaan doen.


Dat ik nog niets met Marti’s malletjes had gedaan, kwam o.a. doordat ik het lastig vind dat de beschrijvingen Engelstalig zijn. Dat wordt nu allemaal uitgelegd. En ik wist dat ik op Agnes kon terugvallen en vragen kon stellen in de bijbehorende community als ik er niet uitkwam. Het is ook heel leuk dat je in de community berichtjes kunt plaatsen en lezen. Je kunt zien wat anderen doen, en Agnes geeft regelmatig tips.


Ik wilde vooral leren om met de naaimachine te werken, want dat vind ik moeilijker dan met de hand werken. Met deze trainingen heb ik geleerd om preciezer te werken. De hoekjes van de malletjes zorgen ervoor dat alles netjes op elkaar past.


Ik vond het b.v. een eye-opener dat een kwart inch voetje op de naaimachine niet altijd precies een kwart inch naad oplevert. Dat je voor ieder project en stofdikte dat weer moet testen en instellen. Dat soort tips bedenk je zelf niet. En daardoor worden de blokjes die ik naai nu wel precies.


Als je iets goed wilt leren, dan ga je naar Agnes. Je krijgt een uitleg die iedereen begrijpt, heel duidelijk en niet saai.

Anny de Leeuw, Rilland

Ik las over de trainingen in Agnes' nieuwsbrieven. Ik had in mijn achterhoofd dat ik onvoldoende aan quilten toekwam. En dit leek me een heel efficiënte manier om quilts te maken. Dat je niet hoeft te reizen is een groot voordeel; het is makkelijker in te passen met andere bezigheden. 


Het is heel erg fijn dat ik de filmpjes erover steeds weer kan bekijken. Het is heel duidelijk en dan zou je zeggen dat één keer kijken wel genoeg is, maar je onthoudt het niet allemaal. En dat is het cruciale verschil met een gewone cursus of workshop: dan krijg je de uitleg maar één keer. De tekst en foto’s onder de video’s zijn ook handig: zo kun je snel weer iets opzoeken.

Ineke Schotanus, Hilversum

Ik heb een heleboel malletjes van Marti Michell in de kast liggen die ik nooit, of bijna nooit gebruik. Ik denk dat iedereen dat wel heeft. Ik ben gauw moe, dan heb ik er geen zin in om uit te zoeken hoe het moet. Ik haal veel gratis patronen van internet. Maar ik heb nogal eens dat het niet helemaal precies wordt. Dus ik dacht, als ik het nou precies wil leren, dan moet ik meedoen aan de trainingen.


De trainingen bevielen heel goed. Het wordt heel precies uitgelegd. Ik had de trainingen globaler verwacht, maar ze zijn preciezer. En dat is fijn. Het is handig om alle stappen te zien en te leren. Ik had al best wat ervaring, maar ik haalde er ook nog veel handige tips uit. Het was gewoon hartstikke goed.


Het is ook leuk dat je berichten van anderen en foto’s van hun resultaat kunt zien. Ik kijk er regelmatig op.

Nelly Boden-Dorst, Oosterwolde

Het systeem van Marti geeft een veel netter, veel preciezer resultaat. En je werkt veel sneller, want je hoeft van tevoren niet alles te spelden, of te rijgen, of af te tekenen, dat kost allemaal tijd. Met het goede voetje onder je naaimachine komt het eigenlijk altijd goed uit. En het spaart stof uit.


De tekst en foto’s onder de video’s zijn een goede toevoeging. Soms kijk je even naar het filmpje, en soms kijk je even naar de tekst om het filmpje te ondersteunen als je ermee bezig bent. En soms als ik geschreven tekst lees denk ik, dat wil nog even een keer voorgedaan hebben. Dus het is zeker een meerwaarde, dat je én-én hebt.


Wat ik ook heel prettig vond, was dat er geen druk achter zat. Je leert heel veel, maar je mag het systeem in je eigen tempo toepassen. Als je wat ouder wordt, en je hebt kinderen en kleinkinderen, en je moet ineens invallen, dan kan er van alles tussen komen. Ook als je het een tijdje laat liggen, dan heb je vaak hoe was het ook al weer? Dan het is fijn om steeds toegang te blijven houden.


Ik vind de community omgeving heel fijn, ik kijk er regelmatig in: heeft er nog iemand een blokje geplaatst? Het is leuk om te zien wat er in de praktijk van gemaakt wordt.


Ik ben best wel kritisch als ik naar een cursus ga, maar dit was zo veelomvattend en zo duidelijk. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken dat het zo goed zou zijn. Ik sprak laatst iemand die ook die malletjes heeft en ze zei, ik ben ermee begonnen maar ik snap er niks van. Ze had een YouTube filmpje bekeken, maar ze bleef het moeilijk vinden. Dus ik heb haar naar Agnes verwezen.

Marijke Hendriks, Driel

Ik heb genoeg gelezen Agnes, ik klik nu hier voor de prijzen en aanmelding

Voor wie is deze training bedoeld?

 • Quilters die al enige ervaring hebben met patchwork naaien. Je kunt stof snijden met een rolmes en patchwork naaien op de naaimachine. Je hoeft geen ervaring te hebben met de malletjes van Marti Michell.
 • Quilters die houden van werken met de beste kwaliteit gereedschappen.
 • Quilters die gemotiveerd zijn om de beste resultaten te halen. Die bereid zijn om tijd en energie te stoppen in het verbeteren van hun vaardigheden. Die begrijpen dat oefening kunst baart.
 • Het maakt niet uit of je houdt van moderne quilts of klassieke quilts, van felle kleuren of rustige kleuren. Hoe meer diversiteit in quilters, hoe beter.

Wat is deze training niet?

 • Dit is een techniektraining, je maakt dus niet in stappen allemaal dezelfde quilt. Je leert om verschillende varianten van het Double Wedding Ring blok te maken. Je kiest zelf wat voor project je wilt maken. In het uitgebreide boek dat bij de Double Wedding Ring set hoort, staan verschillende patronen voor Double Wedding Ring quilts.
 • Je leert om Double Wedding Ring blokken te maken op de naaimachine. Je kunt de gesneden stukken ook prima met de hand naaien, maar dat behandel ik in deze training niet.
 • Deze training gaat over patchwork, het is geen training machinequilten. Ik geef je wel tips over het quilten van je project. Het afwerken van je project komt wel uitgebreid aan de orde - je leert verschillende manieren om een Double Wedding Ring quilt af te werken.

Wat krijg je als je meedoet

Als je je aanmeldt, krijg je de 8 stappen om drie varianten van de Double Wedding Ring te maken met de Double Wedding Ring set malletjes van Marti Michell. Zo snijd je in no time alle stukjes voor je quiltproject. En kun je lekker snel beginnen met naaien. Je krijgt per module een of meer instructievideo’s waarin je alle stappen in detail te zien krijgt. Verder vind je de hoofdlijnen van de video's, met foto's, ook in tekst onder de video's. Zo kun je snel opzoeken wat je nodig hebt.


* Voor alle helderheid: deze training is exclusief materiaal.  De  Double Wedding Ring set malletjes van Marti is niet inbegrepen. 

De acht stappen

1. Leer de Double Wedding Ring set malletjes van Marti Michell kennen

Ik bespreek alle onderdelen van de Double Wedding Ring set. Hoe zit een Double Wedding Ring blok in elkaar? Welke varianten kun je maken? En welke materialen heb je, buiten de DWR set nodig om een Double Wedding Ring quilt te maken?

2. Stoffen selecteren en snijden

Ontdek hoe je stoffen kiest voor een Double Wedding Ring quilt. En leer hoe je alle stukjes voor de eerste variant snijdt: de Single Arc (de boog uit een stof). Leer hoe je ervoor zorgt dat je stukjes stof precies de maat van de malletjes krijgen. 3. Ronde naden naaien - eerste Double Wedding Ring blok maken met Single Arc

Leer de beste manier om eenvoudig perfecte ronde naden te naaien. En naai je eerste Double Wedding Ring blok.4. Double Wedding Ring blokken aan elkaar naaien

Leer de beste manier om Double Wedding Ring blokken eenvoudig aan elkaar te naaien.5. Double Wedding Ring blok met Pieced Arc maken

In deze module leer je om de boog in het Double Wedding Ring blok te maken uit verschillende stukjes. Leer ze perfect te snijden en te naaien, zodat de boog precies past in het blok.

6. Double Wedding Ring blok met Pickle Dish Arc maken

In deze module leer je om de boog in het Double Wedding Ring blok te maken met scherpe puntjes. Dit doe je met foundation paper piecing. Heb je geen ervaring van foundation paper piecing? Geen probleem: ik laat je heel precies alle stappen zien.

7. Double Wedding Ring afwerken met een rechte rand

Als je Double Wedding Ring blokken aan elkaar naait, heb je een buitenrand met ronde vormen. In deze module leer je twee manieren om je project af te werken met een rechte rand.

8. Double Wedding Ring afwerken met een binding om de ronde randen

In deze module leer je hoe je de buitenrand van je Double Wedding RIng project afwerkt met een binding om de ronde vormen. 

Wat krijg ik verder nog?

 • Je houdt altijd toegang tot de training.
 • Je krijgt stap-voor-stap, gedetailleerde video’s, die je net zo vaak kunt bekijken als je wilt. Dus nooit meer ergens een workshop volgen en thuis niet meer weten hoe je verder moet.
 • de hoofdlijnen van de inhoud van de video's vind je ook in tekst eronder, met foto's. Makkelijk om snel iets terug te zoeken. En je ziet de uitleg nog eens op een andere manier.
 • Je hoeft niet te reizen en te sjouwen met je snijmat, je naaimachine en al je naaispullen.
 • Je kunt werken in je eigen omgeving, met alle materialen die je nodig hebt onder handbereik, en met genoeg ruimte, op de momenten dat het jou uitkomt.
 • Je krijgt de Nederlandse vertaling van het boek dat bij de Double Wedding Ring set malletjes zit.
 • Toegang tot de online community van Marti fans. Daar kun je vragen stellen, en foto’s en ervaringen delen. En ik zal daar zo nodig ook vragen beantwoorden. Dit is een eigen platform, geen Facebook groep. Je hoeft dus geen Facebook lid te zijn. Je blijft toegang houden, ook na afloop van de cursus.
 • Het enige dat je nodig hebt om de training te volgen is een internetverbinding, een computer/laptop, tablet of smartphone. Je volgt de training op je eigen computer of laptop. Zo heb je ook toegang tot de community. Maar je krijgt ook een eigen app voor je tablet of smartphone, waarmee je in de community kunt en de training kunt bekijken. Dan heb je het altijd bij de hand. Ook makkelijk voor op reis.

Gratis bonussen

Als je je aanmeldt, krijg je bovendien deze 4 bonus workshops ter waarde van € 400 er so wie so gratis bij.


 • BONUS 1 - Lafayette's Orange Peel blokken maken met de DWR set van Marti Michell
 • BONUS 2 - Robbing Peter to Pay Paul blokken maken met de DWR set van Marti Michell
 • BONUS 3 - Improved Pinwheel en Improved Nine Patch blokken maken met de DWR set van Marti Michell
 • BONUS 4 - Crazy patchwork gebruiken in Double Wedding Ring blokken
Ik heb genoeg gelezen Agnes, ik klik nu hier voor de prijzen en aanmelding

Uniek in Nederland

 • Volg deze training bij mij, Agnes Mijnhout, de Marti Michell expert. Eigenaar van de eerste online quiltwinkel in Nederland (2003).
 • Ik verkoop Marti’s producten al ruim 15 jaar en ik heb als enige quiltwinkel in Nederland haar hele assortiment. Ik koop direct bij haar in, dus de lijntjes met dit fijne familiebedrijf zijn heel kort. Als zij met iets nieuws komt, heb ik het onmiddellijk in huis.
 • Ik heb op verzoek van het blad Quilt & Zo drie keer een project ontworpen. Een keer een quilt gemaakt van een patroon van Marti, in samenwerking met Marti zelf. En twee eigen ontwerpen met Marti’s malletjes.
 • Alle trainingen en demo’s die ik in ruim 15 jaar met haar malletjes en linialen heb gegeven hebben al heel veel Marti fans opgeleverd.
 • In 2010 bezocht Marti mijn webwinkel en heeft ze een zgn. show and tell gedaan: voorbeelden van haar quilts laten zien en uitgelegd hoe je ze met haar malletjes maakt. Een aantal van de Marti fans was daarbij.

Wat zegt Marti Michell over Agnes?

Agnes, I can’t tell you how excited we are to hear about your new podcasts and courses. You have been a fabulous teacher and representative of our products for over 15 years. The quilters in the Netherlands are very lucky to have someone with your skill, expertise and understanding offering this opportunity. It is also very important to me that a teacher with your knowledge and skill has chosen our tools and techniques to use and teach others. We are very proud to be affiliated with this endeavor.

Marti Michell


Agnes, we zijn heel blij met je nieuwe podcasts en trainingen. Je bent al meer dan 15 jaar een geweldige docent en ambassadeur van onze producten. De Nederlandse quilters boffen dat iemand met jouw vaardigheid, expertise en inzicht hun deze kans biedt. Het is ook voor mij persoonlijk heel belangrijk dat een docent met jouw kennis en vaardigheden onze tools en technieken heeft gekozen om te gebruiken en aan anderen te leren. We zijn er heel trots op om bij deze activiteiten betrokken te zijn.

Marti Michell

Marti Michell templates

Welke materialen heb ik voor deze training nodig?

 • In de training werk je met de Double Wedding Ring set malletjes van Marti Michell. Met deze set maak je cirkels van 17 inch doorsnede (43 cm). Deze set is niet inbegrepen in de training. De set kost € 47,95 en is hier verkrijgbaar.
 • Je krijgt een duidelijke lijst van verdere benodigdheden. Je krijgt uitleg over wat je nodig hebt, en wat handig is (maar niet noodzakelijk). Deze materialen zijn niet inbegrepen in de training. 
 • De DWR set van Marti en veel van de overige materialen kun je in de webwinkel van Minewood Quilting bestellen. 

Wat als ik hulp nodig heb?

Je hebt toegang tot de community, waar je al je vragen kunt stellen. Antwoord krijg je van mede-deelnemers, of van mij.

Maar wil je meer begeleiding, kies dan voor de aanvulling op de training, met toegang tot het Mal met Agnes Café.


Wat is het Mal met Agnes Café?

 • maandelijkse zoom meeting
 • bij ieder Café een verhaal door Agnes over eén van de malletjes of linialen van Marti Michell
 • stel al je vragen over het gebruik van Marti's producten direct aan Agnes
 • ontmoet andere Marti fans aan de stamtafel van het Café
 • kun je er niet bij zijn, geen probleem, de Cafés worden opgenomen
 • het Mal met Agnes Café gaat ieder jaar per 1 september open voor deelname


Kies bij aanmelding voor de aanvulling van het Mal met Agnes Café en krijg

 • 3 maanden lang deelname aan het Mal met Agnes Café, vanaf 1 juni 2024
 • normale prijs € 37,50 voor 3 maanden (€ 150 per jaar), als aanvulling op je training nu maar € 30,00
 • je deelname gaat meteen in: je eerste live Café is op donderdag 6 juni van 14 - 16 u. 
 • je hebt toegang tot de opnames van het Cafés van juni tot september 2024
 • je deelname eindigt automatisch na september 2024
 • je hebt de mogelijkheid tot verlenging van je deelname aan het Café

Mijn 100% tevredenheidsgarantie

 • Ik vind het heel belangrijk dat de training bij je past en dat je tevreden bent met je resultaten
 • Je mag de training een half jaar proberen, en blijkt het dan toch niet voor je te werken, krijg je je geld terug
 • Het enige dat ik je vraag is dat je de training daadwerkelijk toepast, dus dat je me laat zien wat je gemaakt hebt, en waarom je niet tevreden bent

Aanmelden

Perfecte Double Wedding Ringen Maken

 • als je je aanmeldt voor 28 mei 2024 17:00 u krijg je 60% korting!
 • 8 modules met video’s
 • 4 bonus modules ter waarde van € 400
 • onbeperkt toegang tot de online community van deelnemers aan de training: stel al je vragen en ontmoet andere Marti fans
 • betaal in 6 termijnen, of  ineens (en krijg een termijn gratis)

€ 150 per maand, 6 maanden

€ 60 x 

6 mnd

    
Marti Michell template

60% korting tot 28 mei 2024 17:00 u

Heb je nog twijfels, voordat je je aanmeldt?

Mail me dan even op info@minewood.nl

Agnes Mijnhout

P.S. Deze aanbieding loopt af op dinsdag 28 mei 2024 om 17:00 u

Veel gestelde vragen

Online training Perfect Double Wedding Ring Maken

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Je blijft altijd toegang houden tot de trainingen, er zit geen einddatum aan.

Ik ben een beginner in patchwork. Is deze training voor mij geschikt?

Het Double Wedding Ring blok is geschikt voor quilters met ervaring in het maken van patchwork. Het is niet een blok om mee te beginnen. Als je begint met patchwork zijn de trainingen Perfect Patchwork Snjiden met slimme malletjes en Perfect Patchwork Naaien met slimme malletjes geschikt. Ook de training Perfecte Nine Patch Blokken Maken is geschikt voor beginners.

Blijf ik toegang houden tot de community?

Ja, je houdt altijd toegang tot de community.

Wat doe ik als ik iets niet begrijp?

Je hebt toegang tot de community voor deze trainingen. Daar kun je al je vragen stellen. Deelnemers kunnen elkaar helpen, maar Agnes Mijnhout zal ook regelmatig vragen beantwoorden.

Waar vind ik de trainingen?

De trainingen worden aangeboden in Huddle. Je krijgt toegang tot de training(en) waar je je voor inschrijft, en toegang tot de community. Huddle is er ook als een app voor je smartphone en tablet. Het gebruik van Huddle is gratis.

Hoeveel uur video krijg ik bij de training?

Je krijgt 8 modules, en nog 4 bonussen. Modules zullen soms 1, soms meerdere video's hebben. De hoeveelheid informatie, zowel in de video's als in de teksten eronder is erop gericht dat je de kennis en vaardigheden van die stap helemaal onder de knie krijgt. De video's kunnen dan ook van verschillen in lengte.

Kan ik in termijnen betalen?

Je kunt in 6 termijnen betalen. Als je in 1 keer betaalt, krijg je 1 termijn korting..