Perfecte Nine Patch Blokken Maken


Online training voor quilters die perfecte Nine Patch blokken willen maken.


Ontdek een nieuwe manier om Nine Patch blokken te maken, met de Nine Patch linialen van Marti Michell. Zonder rekenwerk. Ook in onmogelijke maten. Altijd een perfect resultaat.

Ik klik hier en meld me aan
Altijd perfecte Nine Patch blokken, eenvoudig en snel

Wat is een perfect Nine Patch blok? Een die de maat heeft die je wilt. Waarin de stukjes vierkant zijn en niet schots en scheef. Met precieze kruispunten. En die je fluitend en ontspannen maakt. Ontdek in deze training:


 • hoe slim de Nine Patch linialen van Marti Michell zijn
 • hoe ze je het rekenwerk uit handen nemen
 • zodat je ook 'onmogelijke maten' Nine Patch blokken kunt maken
 • kom in contact met andere quilters en deel je ervaringen
 • stel je vragen in de community die bij de training hoort
"Wat ik persoonlijk fijn vind aan jouw online video’s, is dat je er door het beeld, een andere dimensie bij krijgt. Voor iemand die heel visueel ingesteld is, superhandig, je ziet wat er gedaan wordt, in plaats van in tekst of gesproken woord de weg kwijt te raken."

Jeanne Vijlbrief, Portugal

"Het systeem van Marti geeft een veel netter, veel preciezer resultaat. En je werkt veel sneller, want je hoeft van tevoren niet alles te spelden, of te rijgen, of af te tekenen, dat kost allemaal tijd. Met het goede voetje onder je naaimachine komt het eigenlijk altijd goed uit. En het spaart stof uit. De opbouw van de uitleg was heel goed ."

Marijke Hendriks, Driel

Lieve quilter,


Het Nine Patch blok is een van de bekendste patchwork blokken. Een simpel blok: 9 vierkantjes, 3 x 3. Hoe makkelijk kan het zijn? Het blokje waar bijna iedere beginnende quilter mee start. En waar ervaren quilters altijd naar terug grijpen, omdat het zo veelzijdig is. 


Het Nine Patch blok lijkt wel gemaakt voor de naaimachine. Er zijn veel snelle methodes te vinden. Niet eerst negen vierkanten snijden en dan aan elkaar naaien. Maar stof in stroken snijden, stroken aan elkaar naaien, in stukjes snijden en weer aan elkaar naaien. Piece of cake! Of toch niet?


Als je zo'n snelle methode hebt gebruikt, merk je misschien dat de vierkantjes in je Nine Patch blok niet bepaald vierkant zijn geworden. Een beetje scheef? Of passen de kruispuntjes niet precies? De simpelste blokjes zijn vaak niet eens zo makkelijk te maken. Hoe perfect ze moeten worden bepaal je natuurlijk zelf. Maar je hebt ook geen zin om steeds je tornmesje tevoorschijn te halen. En dat hoeft ook niet. Je kunt het Nine Patch blok eenvoudig en snel maken, en zonder gedoe een perfect resultaat behalen. 


De Nine Patch linialen van Marti Michell zijn de beste tools om Nine Patch blokken te maken. Ze verbeteren de snelle methode van stroken stof snijden, naaien en weer snijden. Door je te helpen precies te snijden en te naaien. In een aantal eenvoudige stappen.  En het allerbeste: ze nemen je al het rekenwerk uit handen. Je hoeft zelf niet te rekenen hoe breed de stroken stof zijn die je moet snijden. 


Misschien denk je dat het rekenwerk wel eenvoudig is. Maar heb je wel eens geprobeerd om een 4 inch Nine Patch blok te maken? Of een 2 inch? Nee? Het is niet voor niets dat Nine Patch blokken vaak 3 inch zijn, of 6 inch. Veelvouden van drie. Maar vier deelt niet fijn door drie, en twee ook niet. En met de Nine Patch linialen van Marti hoeft dat ook niet. 


Je maakt net zo makkelijk Nine Patch blokken in onmogelijke maten als in de meer gebruikelijke maten. Omdat ze zo fijn werken heeft Marti ze in wel 7 verschillende maten uitgebracht, van 2 inch tot en met 8 inch.


Je moet wel weten hoe je het beste met Marti's Nine Patch linialen kunt werken. Want misschien denk je, net als Anny hieronder, leuk die liniaal, maar hoe pak ik dat aan? Daar kan ik je bij helpen. 

Ik kwam op een gegeven moment een filmpje tegen van Agnes met de werking van de gele nine patch linialen van Marti. En toen dacht ik meteen: als je voor uitleg ergens terecht wilt, dan moet je daar zijn. Als ik dat liniaaltje pak, dan denk ik, wat moet ik daar mee? Ik weet dat het handig is, maar hoe gebruik ik het? En Agnes begint gewoon bij het begin, en legt stap-voor-stap uit hoe je een nine patch in elkaar zet, en dan snap je hoe het werkt. Ik had snel door dat Agnes zo werkte, haar perfectionisme sprak me aan.


Als je iets goed wilt leren, dan ga je naar Agnes. Je krijgt een uitleg die iedereen begrijpt, heel duidelijk en niet saai.

Anny de Leeuw, Rilland

Een nerd en een quilter

Mijn eerste baan na mijn studie Engels, midden jaren 80 van de vorige eeuw, was als onderzoeker op het onderzoekslaboratorium van Philips: het NatLab. We bouwden een computersysteem om te vertalen tussen Nederlands, Engels en Spaans. De sfeer in dat laboratorium was nogal nerdy. Met 4 vrouwen in ons projectteam vielen we in dat laboratorium behoorlijk op. Er werkten eigenlijk alleen maar mannen.

 

De standaard outfit van de mannen was een ribbroek, overhemd en spencer, liefst veelkleurig. Tussen de middag een rondje rond de vijver rechtsom lopen in plaats van linksom was al stevig out of the box springen.


Toen ik de lange reistijd tussen huis en werk wel zat was (3,5 uur per dag), ging ik in Utrecht werken als beleidsmedewerker: veel lezen, vergaderen en schrijven. Leuk werk en een iets minder nerdy omgeving. Maar ik kon mijn kleine dochter maar moeilijk uitleggen wat ik nou eigenlijk de hele dag op dat kantoor deed.


Misschien was dat wel de reden dat ik zin had om een nieuwe handwerktechniek te proberen. Weer eens iets met mijn handen maken. Wat ik omhoog kan houden en kan zeggen: dat heb ik gemaakt. Als kind van de jaren 70  had ik al van alles gedaan, spinnen, weven, breien, haken, macrameeën, kleding maken. Maar patchwork stond ook al lang op mijn bucket list. Dus werd het tijd om eraan te beginnen, en schreef ik mij, samen met mijn moeder, in 1991 in voor een basiscursus patchwork. En toen?

Daar zat ik dan, 

Op de zolder van een superoud pandje in het centrum van Utrecht. Met nog 7 andere vrouwen, bij een basiscursus patchwork en quilten. En het had iets magisch:

een stapel lapjes in stukjes knippen en te transformeren tot iets totaal nieuws.


Het moest allemaal nog wel op de 'ouderwetse' manier: patroondelen knippen uit schuurpapier, op de stof aftekenen, uitknippen, en met de hand weer aan elkaar naaien. En er moest natuurlijk een grote quiltdeken worden gemaakt. Geen wonder dat ik hem pas na ruim 15 jaar helemaal af maakte.  


Intussen volgde ik workshops in snellere methodes. Stof snijden met een rolmes, langs een perspex liniaal en naaien op de naaimachine. De workshop waarin ik leerde vier zgn. log cabin blokken tegelijk te maken door een lange strook te naaien aan vierkantjes, en ze dan weer van elkaar af te snijden, leverde steeds schevere blokken op, en bovendien verschillend van maat. Niet snel, want twee keer snijden, en vooral niet precies.


Maar gelukkig ontdekte ik dat eenvoudig, snel en precies ook samen kunnen gaan! Door de malletjes en linialen van Marti Michell te gebruiken.

Waarom ik altijd met Marti's malletjes en linialen werk

Jaren geleden had ik de gelegenheid  om een workshop te volgen bij Marti Michell. Ik had al wel van haar gehoord, ze is tenslotte een bekende Amerikaanse quiltgoeroe, al sinds de jaren 70 van de vorige eeuw. In 2021 werd ze opgenomen in de Quilters Hall of Fame. Zij produceert malletjes en linialen van perspex, waar je met je rolmes direct langs kunt snijden. In alle maten en vormen, waarmee je de stukjes voor patchwork precies op maat snijdt. Geen onhandig rekenwerk, de ¼ inch naadtoeslag zit er al in verwerkt. En de hoekjes zijn zo bewerkt dat de gesneden stukjes stof altijd precies op elkaar passen. Maar hoe werk je nou handig met die linialen?


Dus die workshop was een uitkomst. Marti liet van een aantal malletjes zien hoe haar systeem werkt, en het kwartje viel. Je moet ermee leren werken, en dan begrijp je dat je eenvoudiger, sneller en preciezer patchwork kunt maken dan je ooit had gedroomd. Toen ik eenmaal met Marti’s spullen gewerkt had, heb ik nooit meer iets anders gebruikt. En de vele quilters die ik geleerd heb om met deze supertools om te gaan, ook niet.

Denk je dat patchwork naaien moeilijk is?
Of vraag je je juist af waarom je Nine Patch linialen
nodig zou hebben?

► Ontdek de beste manier om met de Nine Patch linialen van Marti Michell supersnel en gemakkelijk perfecte Nine Patch blokken te maken

► Ontdek hoe je stroken stof snijdt op precies de juiste breedte, zonder rekenwerk 

► Ontdek hoe je bij het naaien steeds eenvoudig checkt of de maten van je blok nog kloppen

► Ontdek hoeveel tijd je bespaart omdat je bijna nooit meer iets uit hoeft te halen

► Ontdek hoe je je patchwork mooi plat houdt

► Ontdek hoe je maar minimaal hoeft te spelden

► Word lid van een community met andere deelnemers aan de training, waar je elkaar kunt ontmoeten,  vragen kunt stellen en je resultaten kunt laten zien

► Leer van Agnes Mijnhout, de Marti-expert van Nederland, die al ruim 15 jaar veel Marti fans heeft getraind

Ik heb genoeg gelezen Agnes, ik klik nu hier en meld me aan


Ik las over de trainingen in Agnes' nieuwsbrieven. Ik had in mijn achterhoofd dat ik onvoldoende aan quilten toekwam. En dit leek me een heel efficiënte manier om quilts te maken. Dat je niet hoeft te reizen is een groot voordeel; het is makkelijker in te passen met andere bezigheden. 


Het is heel erg fijn dat ik de filmpjes erover steeds weer kan bekijken. Het is heel duidelijk en dan zou je zeggen dat één keer kijken wel genoeg is, maar je onthoudt het niet allemaal. En dat is het cruciale verschil met een gewone cursus of workshop: dan krijg je de uitleg maar één keer. De tekst en foto’s onder de video’s zijn ook handig: zo kun je snel weer iets opzoeken.

Ineke Schotanus, Hilversum

De trainingen bevallen heel goed. Het wordt heel precies uitgelegd. Ik had de trainingen globaler verwacht, maar ze zijn preciezer. En dat is fijn. Het is handig om alle stappen te zien en te leren. Beginners hebben daar veel aan. Ik had al best wat ervaring, maar ik haalde er ook nog veel handige tips uit. Het was gewoon hartstikke goed.


Het is ook leuk dat je berichten van anderen en foto’s van hun resultaat kunt zien. Ik kijk er regelmatig op.

Nelly Boden-Dorst, Oosterwolde

Ik houd erg van techniek cursussen. Ik wilde vooral de nette en snelle manier van naaien leren, en netjes naaien op de naaimachine. Ik was al wel een beetje voorbereid, ik had de linialen al en ik had wel eens wat YouTube filmpjes bekeken. Maar uitleg in de praktijk en voordoen dat werkt stimulerend, vind ik.


De training motiveerde me om er eindelijk eens wat mee te doen, want het houdt je tegen als je niet weet hoe het moet. In deze trainingen krijg je op een duidelijke manier uitgelegd hoe je met het systeem om moet gaan. De hele opbouw van de cursus is ontzettend duidelijk. De volgorde van de methode, de uitleg is duidelijk en het voordoen op video is heel fijn.


Het systeem van Marti geeft een veel netter, veel preciezer resultaat. En je werkt veel sneller, want je hoeft van tevoren niet alles te spelden, of te rijgen, of af te tekenen, dat kost allemaal tijd. Met het goede voetje onder je naaimachine komt het eigenlijk altijd goed uit. En het spaart stof uit. De opbouw van de uitleg was heel goed.


De tekst en foto’s onder de video’s zijn een goede toevoeging. Soms kijk je even naar het filmpje, en soms kijk je even naar de tekst om het filmpje te ondersteunen als je ermee bezig bent. En soms als ik geschreven tekst lees denk ik, dat wil nog even een keer voorgedaan hebben. Dus het is zeker een meerwaarde, dat je én-én hebt.


Wat ik ook heel prettig vond, was dat er geen druk achter zat. Je leert heel veel, maar je mag het systeem in je eigen tempo toepassen. Als je wat ouder wordt, en je hebt kinderen en kleinkinderen, en je moet ineens invallen, dan kan er van alles tussen komen. Ook als je het een tijdje laat liggen, dan heb je vaak hoe was het ook al weer? Dan het is fijn om steeds toegang te blijven houden.


Ik vind de community omgeving heel fijn, ik kijk er regelmatig in: heeft er nog iemand een blokje geplaatst? Het is leuk om te zien wat er in de praktijk van gemaakt wordt.

Marijke Hendriks, Driel
Agnes legt in haar trainingen alle stappen heel goed uit. Alle stappen van het snijden. En hoe je alles precies in elkaar naait. Zo krijg ik altijd een resultaat waar ik trots op ben.
Annie Aarts-Bijleveld, Wijk bij Duurstede

Na je aanmelding krijg je direct toegang tot alle video's, teksten en foto's van alle modules van de training.

Ik heb genoeg gelezen Agnes, ik klik nu hier en meld me aan

Voor wie is deze training bedoeld?

 • Quilters die houden van werken met de beste kwaliteit gereedschappen
 • Het maakt niet uit of je een beginnende of meer ervaren quilter bent
 • Quilters die gemotiveerd zijn om de beste resultaten te halen. Die bereid zijn om tijd en energie te stoppen in het verbeteren van hun vaardigheden. Die begrijpen dat oefening kunst baart.
 • Quilters die houden van werken met de naaimachine
 • Het maakt niet uit of je houdt van moderne quilts of klassieke quilts, van felle kleuren of rustige kleuren. Hoe meer diversiteit in quilters, hoe beter
 • Het maakt niet uit of je met nieuwe of met gebruikte stoffen wilt werken.
 • Quilters die (grote) quilts willen maken.
 • Quilters die andere projecten willen maken dan (grote) quilts

Wat is deze training niet?

 • Dit is een techniektraining, je maakt dus niet in stappen een vast quiltproject.
 • Deze training gaat over patchwork, niet over het doorquilten van je project
 • Wil je wel graag voorbeelden van projecten? Er is een Starterset verkrijgbaar. In die set zitten een uitgebreide algemene inleiding en in totaal 6 patronen, vol voorbeelden van quiltprojecten met Nine Patch Blokken.  Verder zitten er twee Nine Patch linialen in, nl. van 3 inch en van 4 inch. Bij deze training krijg je de vertalingen van het inleidende boekje en van de 6 patronen er gratis bij. LET OP: De Starterset is niet inbegrepen bij de training.

Wat krijg je als je meedoet

Als je je aanmeldt, krijg je de 3 stappen om perfecte Nine Patch blokken te maken. Je krijgt per module een instructievideo waarin je alle stappen in detail te zien krijgt. Verder vind je de hoofdlijnen van de video's, met foto's, ook in tekst onder de video's. Zo kun je snel opzoeken wat je nodig hebt.


* Voor alle helderheid: deze training is exclusief materiaal.  De Nine Patch linialen van Marti zijn niet inbegrepen. 

De drie stappen

1. Maak kennis met de 7 Nine Patch linialen van Marti Michell


De eerste stap: leer de tools kennen waarmee je gaat werken. Ontdek de 7 Nine Patch linialen van Marti. Ze zijn er in de volgende maten:

 • 2 inch
 • 3 inch
 • 4 inch
 • 4 1/2 inch
 • 5 inch
 • 6 inch
 • 8 inch

Ik vertel je alles over het Nine Patch blok en over de lijnen die je op de Nine Patch linialen vindt. En over hoe je die lijnen gebruikt. Hoe het zit met de 1/4 inch naadtoeslag rondom. Je kiest zelf met welke maat of maten Nine Patch linialen je wilt werken. 


2. Stroken snijden en naaien


En nu aan de slag! In de  tweede stap ga je de stof kiezen, voorbereiden en stroken snijden met behulp van de Nine Patch linialen. Ik laat je de handigste manier zien van stroken snijden. Ik leg uit hoe je 1/4 inch naadtoeslag instelt en checkt. En hoe je de stroken met een precieze 1/4 inch aan elkaar naait. Tenslotte leer je hoe je de strokensets op de beste manier strijkt, voor het beste resultaat.


3. Opnieuw snijden en naaien: je Nine Patch blok is klaar


In de derde en laatste stap snijd je de strokensets in segmenten en naai je ze aan elkaar tot het Nine Patch blok. Ontdek hoe je de Nine Patch linialen gebruikt voor het snijden en om je naaiwerk te checken. Leer slimme tips voor je snij- en naaiwerk (met of zonder spelden). Tenslotte leer je je blok te strijken, gebruik je de liniaal om je blok te checken, en snijd je de puntjes van de hoeken af. 


Marti's malletjes en linialen zijn beroemd om hun bewerkte hoekjes. Als je die hoekjes afsnijdt, krijg je stukjes stof die altijd precies aan elkaar passen. Zodat je niet hoeft te gokken bij het naaien. Het werkt perfect. Als je de Nine Patch blokken verwerkt in een project, komen deze afgesneden puntjes van pas.

Ik heb genoeg gelezen Agnes, ik klik nu hier en meld me aan

Wat krijg ik verder nog?

 • Je houdt altijd toegang tot de training.
 • Je krijgt stap-voor-stap, gedetailleerde video’s, die je net zo vaak kunt bekijken als je wilt. Dus nooit meer ergens een workshop volgen en thuis niet meer weten hoe je verder moet.
 • de hoofdlijnen van de inhoud van de video's vind je ook in tekst eronder, met foto's. Makkelijk om snel iets terug te zoeken. En je ziet de uitleg nog eens op een andere manier.
 • Je hoeft niet te reizen en te sjouwen met je snijmat, je naaimachine en al je naaispullen.
 • Je kunt werken in je eigen omgeving, met alle materialen die je nodig hebt onder handbereik, en met genoeg ruimte, op de momenten dat het jou uitkomt.
 • Toegang tot de online community van Marti fans. Daar kun je vragen stellen, en foto’s en ervaringen delen. En ik zal daar zo nodig ook vragen beantwoorden. Dit is een eigen platform, geen Facebook groep. Je hoeft dus geen Facebook lid te zijn. Je blijft toegang houden, ook na afloop van de cursus.
 • Het enige dat je nodig hebt om de training te volgen is een internetverbinding, een computer/laptop, tablet of smartphone. Je volgt de training op je eigen computer of laptop. Zo heb je ook toegang tot de community. Maar je krijgt ook een gratis eigen app voor je tablet of smartphone, waarmee je in de community kunt en de training kunt bekijken. Dan heb je het altijd bij de hand. Ook makkelijk voor op reis.

Gratis bonussen

Maar er is nog meer! Als je je aanmeldt, krijg je deze 3 bonus modules ter waarde van € 297 er so wie so gratis bij.


 • BONUS 1 Scrappy Nine Patch blokken maken - hoe je veel verschillende stoffen in je Nine Patch blokken verwerkt
 • BONUS 2 - Fussy Cutting en losse vierkanten snijden - hoe je een motief precies in het midden van een vierkant in je Nine Patch blok krijgt. En hoe je dan de overige vierkanten snijdt. En hoe je slim 9 vierkanten aan elkaar naait.
 • BONUS 3 - Ontwerpen met Nine Patch blokken - je krijgt verschillende manieren om Nine Patch blokken in een quiltproject te verwerken. Inclusief een nieuwe manier om een Hour Glass blok te maken. Ontdek hoe het afsnijden van de hoekjes van de Nine Patch blokken  je helpt om ze perfect te verwerken in je patchwork project.

Uniek in Nederland

 • Volg deze training bij mij, Agnes Mijnhout, de Marti Michell expert. Eigenaar van de eerste online quiltwinkel in Nederland (2003).
 • Ik leer je alle tips en trucs om met Marti's malletjes en linialen eenvoudig en snel een perfect resultaat te bereiken. 
 • Ik verkoop Marti’s producten al ruim 15 jaar en ik heb als enige quiltwinkel in Nederland haar hele assortiment. Ik koop direct bij haar in, dus de lijntjes met dit fijne familiebedrijf zijn heel kort. Als zij met iets nieuws komt, heb ik het onmiddellijk in huis.
 • Ik heb voor het blad Quilt & Zo drie keer een project ontworpen. Een keer een quilt gemaakt maar een patroon van Marti, in samenwerking met Marti zelf. En twee eigen ontwerpen met Marti’s malletjes.
 • Alle trainingen en demo’s die ik in ruim 15 jaar met haar malletjes en linialen heb gegeven hebben al heel veel Marti fans opgeleverd.
 • In 2010 bezocht Marti mijn webwinkel en heeft ze een zgn. show and tell gedaan: voorbeelden van haar quilts laten zien en uitgelegd hoe je ze met haar malletjes maakt. Een aantal van de Marti fans was daarbij.

Wat zegt Marti Michell over Agnes?

Agnes, I can’t tell you how excited we are to hear about your new podcasts and courses. You have been a fabulous teacher and representative of our products for over 15 years. The quilters in the Netherlands are very lucky to have someone with your skill, expertise and understanding offering this opportunity. It is also very important to me that a teacher with your knowledge and skill has chosen our tools and techniques to use and teach others. We are very proud to be affiliated with this endeavor.

Marti Michell


Agnes, we zijn heel blij met je nieuwe podcasts en trainingen. Je bent al meer dan 15 jaar een geweldige docent en ambassadeur van onze producten. De Nederlandse quilters boffen dat iemand met jouw vaardigheid, expertise en inzicht hun deze kans biedt. Het is ook voor mij persoonlijk heel belangrijk dat een docent met jouw kennis en vaardigheden onze tools en technieken heeft gekozen om te gebruiken en aan anderen te leren. We zijn er heel trots op om bij deze activiteiten betrokken te zijn.

Marti Michell

Marti Michell templates

Welke materialen heb ik voor deze training nodig?

 • Je krijgt een duidelijke lijst benodigdheden. Je krijgt uitleg over wat je nodig hebt, en wat handig is (maar niet noodzakelijk). Deze materialen zijn niet inbegrepen in de training. Veel van de materialen kun je in de webwinkel van Minewood Quilting bestellen.
 • In de training werk je met de Nine Patch linialen van Marti Michell. Ze zijn er in 7 maten en ze zijn los verkrijgbaar.
 • Er zijn ook sets:
 • een Starterset, met twee linialen ( 3 en 4 inch), en 6 patronen (de vertalingen krijg je bij de training)
 • een set met de overige 5 linialen (2 inch, 4 1/2 inch, 5 inch, 6 inch en 8 inch)
 • een set met alle 7 linialen
 • je vindt alle materialen hier in mijn webwinkel

Wat als ik hulp nodig heb?

Je hebt toegang tot de community, waar je ook vragen kunt stellen. Maar wil je meer begeleiding, kies dan voor de VIP-versie van de training, met toegang tot het Mal met Agnes Café.


Wat is het Mal met Agnes Café?

 • maandelijkse zoom meeting
 • bij ieder Café een verhaal door Agnes over eén van de malletjes of linialen van Marti Michell
 • stel al je vragen over het gebruik van Marti's producten direct aan Agnes
 • ontmoet andere Marti fans aan de stamtafel van het Café
 • kun je er niet bij zijn, geen probleem, de Cafés worden opgenomen


Kies voor de VIP-versie van de training en je krijgt:

 • 6 maanden deelname aan het Mal met Agnes Café, van maart - september 2024, bestaande uit 1 opname (maart) en 5live sessies
 • normale prijs € 90, als aanvulling op je training nu maar €45
 • je deelname eindigt automatisch na september 2024. 
 • je hebt de mogelijkheid tot verlenging van je deelname aan het Café

Aanmelden

Perfecte Nine Patch Blokken Maken 

 • 3 modules met video’s
 • 3 bonus modules ter waarde van € 297, met video's
 • de hoofdlijnen van de video's ook in tekst met foto's
 • onbeperkt toegang tot de online community van deelnemers aan de training - ontmoeting, inspiratie en een plek voor al je vragen
 • vertalingen van de Starterset Nine Patch Parade: het introductieboek en 6 patronen (let op: voor als je de Starterset hebt)

€207

Heb je nog twijfels, voordat je je aanmeldt?

Mail me dan even op info@minewood.nl

Agnes Mijnhout

Veel gestelde vragen

Online training Perfecte Nine Patch Blokken Maken

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Je houdt altijd toegang, er zit geen einddatum aan.

Ik ben een beginner in patchwork. Is deze training voor mij geschikt?

Deze training is zeker geschikt voor beginners. Alle stappen worden in detail besproken en uitgelegd. Ik ga er wel van uit dat je met je naaimachine om kunt gaan, en dat je in staat bent rechte naden te naaien.

Als je niets van patchwork weet, zijn de basistrainingen Perfect Patchwork Snijden met slimme malletjes en Perfect Patchwork Naaien met slimme malletjes nog beter om mee te beginnen. Daarin leer je alles van patchwork maken vanaf het begin. En je leert er alles om met de basis malletjes van Marti Michell heel veel verschillende patchwork blokken te maken.

Ik heb al ervaring met patchwork. Is deze training voor mij geschikt?

Deze training is ook voor gevorderde quilters geschikt. Het laat alle stappen zien om de Nine Patch linialen van Marti te gebruiken.

Blijf ik toegang houden tot de community?

Ja, je houdt altijd toegang tot de community.

Wat doe ik als ik iets niet begrijp?

Je hebt toegang tot de community voor deze trainingen. Daar kun je al je vragen stellen. Deelnemers kunnen elkaar helpen, maar Agnes Mijnhout zal ook regelmatig vragen beantwoorden.

Welke materialen heb ik nodig?

Een lijst benodigde materialen vind je bij de eerste module. Je vindt er de materialen die je nodig hebt, en ook materialen die handig zijn, maar niet per se noodzakelijk.

Op welke platform worden de trainingen aangeboden?

De trainingen worden aangeboden in Huddle. Je krijgt toegang tot de training(en) waar je je voor inschrijft, en toegang tot de community. Huddle is er ook als een app voor je smartphone en tablet. Het gebruik van Huddle is gratis.