specialist in patchwork met templates

Online trainingen perfect patchwork met malletjes

Patchwork is in wezen een simpel idee. Je snijdt stof in stukjes en die naai je weer aan elkaar. Hoe ingewikkeld kan het zijn? Als je net begint met patchwork wil je maar één ding: dat perfecte resultaat bereiken. Als je al een tijdje bezig bent, weet je dat het best een uitdaging is om patchwork te maken waarin de stukjes stof exact op elkaar aansluiten, met precies genaaide kruispunten


De malletjes en linialen van de Amerikaanse quiltgoeroe Marti Michell zijn de perfecte oplossing. De malletjes van Marti hebben slim gevormde hoekjes. Je stukjes stof passen ineens precies aan elkaar. Je snijdt alle stukjes stof voor je project altijd exact en sneller dan je ooit voor mogelijk hield. En zonder rekenwerk. 


In deze online trainingen leer ik, Agnes Mijnhout, je om perfecte patchwork resultaten te halen. 


Perfecte Double Wedding Ringen Maken 

met de malletjesvan Marti Michell


Online training voor quilters die de makkelijkste manier willen leren om perfecte Double Wedding Ringen te maken.


Ontdek hoe je het Double Wedding Ring blok eenvoudig, snel en precies snijdt en naait. Hoe je de ronde naden zonder problemen naait en prachtige Double Wedding Ring quilts maakt. Met de Double Wedding Ring malletjes van Marti Michell

Perfecte Flying Geese Maken

Wat ontdek je in deze gratis training?


 • Hoe je gemakkelijk en snel prachtige Flying Geese maakt
 • Waarom de Flying Geese linialen van Marti Michell de perfecte tools zijn om Flying Geese te maken
 • Hoe de bewerkte hoekjes van Marti's malletjes en linialen ervoor zorgen dat je patchwork altijd perfect lukt
 • Waarom Marti's methode makkelijker, sneller en minder verspillend is dan veel zogenaamd snelle methodes
 • Je krijgt meteen toegang alle 4 de modules van de training

Flying Geese Club

  Word nu lid van de Flying Geese Club!


  In de Flying Geese Club vind je regelmatig iets nieuws. Ideeën voor Flying Geese in quiltprojecten,  patronen, vertaling van de boekjes die bij de Flying Geese linialen van Marti Michell zitten, de slimste manieren om Flying Geese te maken, etc. 


  Voor een eenmalige investering krijg je levenslang toegang tot deze steeds groeiende Flying Geese schatkamer. De beste aanvulling op de gratis online training Perfecte Flying Geese Maken.

Perfecte Nine Patch Blokken Maken


Online training voor quilters die perfecte Nine Patch blokken willen maken.


Ontdek een nieuwe manier om Nine Patch blokken te maken, met de Nine Patch linialen van Marti Michell. Zonder rekenwerk. Ook in onmogelijke maten. Altijd een perfect resultaat.

Perfect Patchwork Snijden 

met slimme malletjes

Online training voor beginnende en ervaren quilters die de slimste manier willen leren om stof te snijden voor patchwork.


Ontdek een nieuwe manier om stukjes stof te snijden zodat ze altijd precies aan elkaar passen. Zonder ingewikkeld rekenwerk en zonder stof te verspillen. Zonder te gokken hoe je de stukjes aan elkaar moet naaien. Met de perspex malletjes van Marti Michell.


Perfect Patchwork Naaien 

met slimme malletjes 

Online training voor beginnende en ervaren quilters die de slimste manier willen leren om stukjes stof te naaien tot een patchwork patroon.


Ontdek een nieuwe manier om stukjes stof aan elkaar te naaien tot perfect patchwork. Zonder te gokken hoe je de stukjes aan elkaar moet naaien en zonder steeds naadjes los te tornen. Met de naaimachine of soms met de hand. Met de perspex malletjes van Marti Michell. Relaxt, vol zelfvertrouwen en precies.

Mal met Agnes Café

Mal met Agnes is de naam van het online Café voor alle fans van Marti Michell.


De plek waar je iedere maand je vragen kunt stellen aan Agnes Mijnhout, de Marti Michell expert van Nederland.


Wat staat er op de kaart? Iedere maand een demo door Agnes van een van Marti's malletjes of linialen. En stel al je vragen over het gebruik van Marti's tools aan Agnes. Dan hoeven je malletjes en linialen nooit meer ongebruikt in de kast te liggen.

specialist in patchwork met templates

Wat zegt Marti Michell over Agnes?

Agnes, I can’t tell you how excited we are to hear about your new podcasts and courses. You have been a fabulous teacher and representative of our products for over 15 years. The quilters in the Netherlands are very lucky to have someone with your skill, expertise and understanding offering this opportunity. It is also very important to me that a teacher with your knowledge and skill has chosen our tools and techniques to use and teach others. We are very proud to be affiliated with this endeavor.

Marti Michell


Agnes, we zijn heel blij met je nieuwe podcasts en trainingen. Je bent al meer dan 15 jaar een geweldige docent en ambassadeur van onze producten. De Nederlandse quilters boffen dat iemand met jouw vaardigheid, expertise en inzicht hun deze kans biedt. Het is ook voor mij persoonlijk heel belangrijk dat een docent met jouw kennis en vaardigheden onze tools en technieken heeft gekozen om te gebruiken en aan anderen te leren. We zijn er heel trots op om bij deze activiteiten betrokken te zijn.

Marti Michell

Marti Michell templates